Trendy mogelijkheden met laarzen voor dames

Open boot

Zeer vergelijkbaar met de enkellaars, verschilt de open laars alleen van het vorige model door een opening aan de vingertoppen, evenals de peeptoes. Voeg een vleugje verfijning en sensualiteit toe aan je look door de open laars toe te voegen. De open laars is een beetje brutaler en een beetje minder formeel dan de vorige laarzen dames, dus perfect voor ballads en wanneer je meer rocker looks wilt creëren. Hoe een open laars dames te combineren: het is ook perfect met korte stukken zoals rok en jurken en kan op warmere dagen worden gebruikt, omdat de opening en het korte bovenwerk de schoen lichter maken.

Over de knie

De krachtigste van alle laarzen, de overknee, dat wil zeggen boven de knie, is de laars met lange, nauwsluitende lopen en zeer hoge hakken. Om het te dragen, is veel persoonlijkheid en sensualiteit nodig om je fatale look te creëren.

Niet alle vrouwen zijn bedreven in dit type laars, omdat er veel persoonlijkheid voor nodig is om het onder ogen te zien. Maar als je uit het traditionele wilt stappen en een impactvolle look wilt creëren, dan is dit de laars. Hoe over de knie te gebruiken: bij jurken en rokken is de laars erg vrouwelijk, bij skinny broeken of leggings is de look extreem modern.

Kniehoog

De laars met hoge hakken is een van de meest traditionele laarzen dames modellen. De loop is lang, maar niet boven de knie, en de hiel kan dun of platform zijn. Het heeft ook enkele details, zoals een gesp, en wordt gemakkelijk verward met een rijlaars.

Het past goed bij veel stijlen, omdat het een meer klassieke laarzen dames is en een paar verschillende ontwerpen heeft. Langere pijplaarzen moeten in de winter worden gedragen, omdat ze te warm zijn voor warme dagen. Hoe de hoge laarzen dames te matchen: De jurken hier zijn ook goede opties, maar deze laarzen zijn ook perfect om met een broek te dragen. Als je je silhouet wilt verlengen, geef dan de voorkeur aan een broek in dezelfde kleur als de laarzen dames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *