Op vakantie in de Provence van Zuid-Frankrijk? Dit is waarom!

Connaisseurs op het gebied van Frankrijk kunnen het u wel vertellen: de Provence is een unieke locatie om te genieten van de authentieke Franse esthetische smaak. De streek Provence is een regio in het zuidoosten die onder andere bekend staat om zijn gevarieerde landschappen, spectaculaire wijngaarden, dennenbossen en lavendelvelden. Grenzend aan Italië en de Middellandse Zee, de Provence biedt u met zijn prachtige ligging een heerlijk klimaat, glamoureuze badplaatsen, bijzondere grotten, wereldberoemde kastelen en een bruisend nachtleven. Daarbij kent de Provence prachtige kindvriendelijke gebieden vol sportieve activiteiten waar uw kinderen kunnen buitenspelen en vriendjes kunnen maken.

Leef u uit met het culinaire landschap van de Provence

De cuisine van de Provence is gerenommeerd om zijn levenslustige maar eenvoudige gerechten. De typische Mediterrane keuken is gericht op het behoud van de smaak en textuur van seizoensgebonden, verse ingrediënten zoals tomaten, knoflook, saffraan, paprika, ansjovis, olijven, olijfolie en wilde kruiden. Dit is de plek waar u voor het eerst kennis zult maken met een Franse pizza zoals de pissaladière. Daarbij staat de Provence bekend om zijn unieke bereiding van een overheerlijke Ratatouille. Als dessert, vergeet ook niet om eens vijgentaartje te proberen. Kortom, de Provençaalse keuken maakt uitstekend gebruik van alle ingrediënten die te vinden zijn in de Franse streek en biedt voor ieder wat wils.

Op zoek naar uw ideale vakantiehuis

Bent u overtuigd om te genieten van de Provence? Op www.vacancesprovence.nl  bieden we een uitgebreid aanbod van vakantievilla’s in de prachtige streek van de Provence in Zuid-Frankrijk. Het mooie van VacancesProvence is dat wij onze vakantiehuizen rechtstreeks verhuren, en er komt dus geen reisbureau bij kijken. Op deze manier kunnen wij aan u verzekeren dat wij alleen huizen aanbieden waar wij zelf onze vakantie zouden willen vieren. Voor meer informatie helpen wij u graag verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *