Nazomeren en genieten op de camping

camping in herfstvakantie

Nog even lekker met de kinderen eruit en de laatste zonnestralen meepakken tijdens de vakantie in het najaar, de kinderen heerlijk aan het spelen onder leiding van het animatieteam. Zoek je een camping in herfstvakantie waar de faciliteiten perfect zijn voor zowel jong als oud, dan moet je zeker de Leistert bezoeken tijdens de herfstvakantie. Prachtige bungalows of andere verblijven die je kunt boeken, om met je gezin een onvergetelijke vakantie te hebben.

camping in herfstvakantie

Altijd iets te doen

Een camping in herfstvakantie moet voor de kinderen genoeg organiseren, de Leistert staat er bekend om dat zij iedere een vol programma hebben voor de kinderen. Pluck en Pien zorgen dat kinderen zich nooit vervelen, voor zowel de jonge als oudere kinderen genieten van het animatieteam en alle leuke faciliteiten. Maar buiten het team om, zijn er ook meer dan genoeg andere dingen om met de kinderen te doen, zowel bij mooi als minder mooi weer. Buiten en in de overdekte plaza zijn er diverse mogelijkheden voor jong en oud.

Prachtige omgeving van de camping

Wil je een dagje de buurt verkennen rond de camping in herfstvakantie, dan is er de prachtige groene omgeving waar je lekker kunt wandelen en genieten. Voel de vrijheid en ruik de geur van de natuur, vlakbij het park ligt natuurgebied Leudal waar je heerlijk kunt wandelen. Wil je een dagje winkelen dan is dit ook mogelijk in Roermond, zo zie je dat ook rond het park leuke mogelijkheden zijn wanneer je een dagje erop uit wilt trekken met de kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *