Meest luxe vakantievilla’s in Nederland

Heb je behoefte aan een luxe vakantie maar sta jij niet te springen om uren in het vliegtuig te zitten? Geen zorgen! Nederland kent talloze vakantievilla’s waar je jezelf kunt laten omringen door rich & famous. We vertellen je graag meer over de meest luxueuze villa’s van Nederland!

Groepsaccommodatie

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis Nederland? Brabant heeft prachtige accommodaties waar je kunt genieten van de natuur. In de groepsaccommodatie in Hapert kunnen wel liefst 80 personen! Je hebt aan ruimte geen tekort, want je hebt namelijk twee boerderijen tot je beschikking. In totaal zijn er 26 kamers met eigen badkamer, waarvan 12 in boerderijlodges. In de gezamenlijke ruimte staat een gigantisch kookeiland waar je als echte chef-kok aan de slag kunt gaan!

Villa met binnenzwembad

De accommodatie in het plaatsje Mechelen in Limburg biedt alle ingrediënten voor een optimaal vakantiegevoel! Zo heeft de luxe villa 12 slaapkamers en een super groot binnenzwembad. Vanaf de tuin kun je het prachtige landschap van Limburg bekijken of genieten van de vijver met een waterval, Koikarpers en een terras. Net als de groepsaccomodatie in Brabant, hangt aan al deze luxe wel een prijskaartje. Je betaalt namelijk voor vier dagen vaak ruim 12 duizend euro!

Vakantiehuis aan het strand

Liever lekker uitwaaien? Dat kan! De vakantiehuizen in Zuid-Holland liggen dichtbij het strand en de duinen. Er is veel groen, natuur en water in de omgeving. In de accommodatie in Hellevoetsluis is het ideaal om tot rust te komen. Zo kun je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden! Naast het feit dat de omgeving van Hellevoetsluis veel te bieden heeft, kent ook deze villa veel voordelen! In het luxe vakantiehuis is er plek voor 10 personen en zijn er drie grote badkamers aanwezig. In twee badkamers is er zelfs een inloopdouche!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *