Lekker zwemmen op vakantie

Helaas is het in Nederland niet altijd mooi weer, een vakantiepark met binnenzwembad is dus geen overbodige luxe. Genieten in een subtropisch zwemparadijs is voor kinderen en volwassen natuurlijk helemaal het einde, met de kinderen van de glijbanen of met de kleinste van het gezin in het kinderbadje bij Hof van Zeeland is het allemaal mogelijk. Heb je honger gekregen van al dat zwemmen, dan eet je een lekkere snack aan de zwembadbar om de honger te stillen.

In de zomer buiten zwemmen

Ook wanneer het mooi weer is zijn er mogelijkheden om lekker buiten te zwemmen, naast het vakantiepark Hof van Zeeland ligt buitenzwembad. Hier vind je maarliefst drie verwarmde zwembaden en een peuterbad, maar ook een glijbaan om lekker in het water te plonzen. Het zwembad is gelegen naast het park, waar je als vakantieganger toegang tot hebt. In de zomermaanden is het zwembad geopend om een frisse duik te nemen en even lekker af te koelen.

vakantiepark met binnenzwembad

Verschillende faciliteiten

Natuurlijk is een vakantie geen vakantie als er niet voldoende is te doen voor jong en oud, om de dag goed te beginnen kun je bij de bakker iedere morgen verse broodjes halen. Ben je een liefhebber van vissen, gooi je hengel uit in de visvijver en geniet van de rust tijdens je vakantie. Rondom het vakantiepark kun je lekker fietsen, het huren van een fiets of een e-chopper is mogelijk om de omgeving te verkennen. Wil je een warme zomerdag in stijl afsluiten, dan kun je een bbq huren en heerlijk genieten bij je bungalow. Mooier en fijner kun je een vakantie met je gezin niet vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *