Een leuk weekendje weg Limburg

weekendje weg Limburg

Ben jij van plan om een weekendje weg naar Limburg te gaan? Ga voor een fantastische ervaring en slaap in een luxe hotel! Maashof is een fantastisch hotel, in een prachtige omgeving. Het hotel heeft een bijzonder mooie ligging midden tussen de bossen en beschikt over een 55-tal moderne, sfeervolle kamers en suites. vanuit je hotelkamer heb je het mooie uitzicht over de prachtige forellenvijvers, dit is een belevenis op zich. 

weekendje weg Limburg

Luxe hotelkamers

De luxe kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien. Gratis WiFi, Flatscreen tv, kluisje, een bureau en een complete badkamer met ruime wastafel douche, toilet en föhn. De suites hebben zelfs de beschikking over een ruim woongedeelte met openslaande terrasdeuren naar je eigen privé terras. Dit is perfect voor een gezellige date avond of leuke avond met je gezin.

Horeca

Uiteraard beschikt het luxe hotel over eigen horeca. Genieten op het zonnige terras of sfeervolle serre en wintertuin, het kan allemaal. Laat je verrassen door de sfeer, faciliteiten en gastvrijheid.Je kan als activiteit leuk de omgeving rondom het hotel in Limburg ontdekken, bijvoorbeeld op de Hypermoderne Segway, nostalgische Solex of geruisloze E-scooter. Gewoon met vertrek vanuit het hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *